Published On: vin, Mai 10th, 2013

“Lumina din lumina”, expozitie la Teatrul Dramatic Braila

Share This
Tags

* Incepand de astazi, timp de o saptamana, in incinta Teatrului “Maria Filotti” se va desfasura o expozitie ce se intituleaza “Lumina din lumina” * Flori, stergare, icoane si oua incondeiate sunt puse la “mezat” pentru brailenii care vor sa vina sa vada expozitia *

Ca in fiecare an, in Saptamana Luminata, Primaria Municipiului Braila organizeaza o expozitie de flori, icoane, stergare si oua incondeiate. In acest an, partenerii au fost Serviciul de Utilitate Publica “Seroplant” din cadrul Primariei Braila, Centrul de creatie aflat in subordinea Consiliului Judetean Braila.

Centrul de Creatie a expus stergare realizate manual in atelierul propriu, iar Muzeul Brailei a venit la expozitie cu oua incondeiate, fiind asezate intr-o vitrina, putandu-se astfel observa modul prin care au fost incondeiate. Si Manastirea din Lacu Sarat s-a prezentat cu oua incondeiate, dar acestea fiind de strut, bibilica, altele decat traditionalele oua de gaina.

In holul de la intrarea in teatrul dramatic este o expozitie de icoane si tablouri cu tematica florala. Unele sunt realizate de prof. Elisabeta Volcu, de la Liceul de Arta “Hariclea Darclee”, iar altele apartin unui artist amator, Calin Florin Gabriel, de la Casa de Cultura Braila.

Din holul Primariei Braila au fost aduse cele 2 oua gigant realizate de 15 elevi de la Scoala cu clasele I-VIII “George Cosbuc” si Scoala cu clasele I-VIII “Radu Tudoran”.

Mentionam ca expozitie va dura pana saptamana viitoare, azi, la inaugurare, participand si Corul Liceului de Arta “Hariclea Darclee”, acesta fiind unul dintre partenerii de incredere ai municipalitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-