Published On: lun, Apr 22nd, 2013

Zodiacul parlamentarilor braileni. Vezi aici ce spun astrele despre trasaturile lor de caracter

Share This
Tags

Ce trasaturi au unii dintre cei mai cunoscuti politicieni braileni conform zodiilor in care s-au nascut? Infobraila va prezinta o scurta analiza a zodiilor si a insusirilor unor politicieni precum Petrea Dorin, Catalin Boboc, Vasile Varga sau Alexandru Nazare.

Deputatul UNPR, Petrea Dorin, este nascut pe 2 februarie. Nativul Varsator este imprevizibil, imaginativ, dornic sa îsi dezvolte ideile. Poate fi o fire rebela si rece. Nativul Varsator este activ, deloc plicticos. Are multe idei bune. Este atras de tot ceea ce este vechi, tainic si indescifrabil. Este un progresist. Pentru el, viitorul a început deja. Desi este individualist, îi place societatea, în care straluceste. Apreciaza modul modern de viata si progresul înseamna totul pentru el. O Zi de Nastere cu numarul 2 adauga personalitatii sale emotie, sensibilitate si intuitie. Isi poate face prieteni cu usurinta; insa in grupuri mai mari nu se simti tocmai la largul sau. Este predispus catre depresie intr-o mai mare masura decat celelalte numere, caci emotiile sale se intorc catre interior, provocandu-i neliniste si tulburare.

Alexandru Nazare, deputat PDL, este in zodia rac, fiind nascut pe data de 25 iunie. Caracteristic acestei zodii este precautia, fiind  înclinat spre meditatie si dotat cu multa imaginatie. Are nevoie de siguranta, este interiorizat. Nativul din zodia Rac este tandru, binevoitor, sensibil, plin de fantezie, dornic de liniste. Nativul din zodia Rac respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca îi vine greu sa se lase îngradit. Este, însa, si foarte susceptibil si ranchiunos. Uneori poate fi prea sentimental. În relatiile cu ceilalti, este uneori prea închis în sine. Cu toate ca nu pretinde ca le stie pe toate, vrea sa aiba ultimul cuvânt. O Zi de Nastere cu numarul 25 arata ca detine o inteligenta ascutita si o gandire rationala, bazata pe o logica solida. In acelasi timp dispune si de o intuitie foarte fina care, bine folosita, il poate ghida prin meandrele vietii. Este foarte sensibil si capabil de sentimente profunde, insa se manifesta mai greu, preferand o atitudine rezervata si retrasa.

Deputatul PSD, Marian Dragomir, s-a nascut pe data de 16 iunie, fiind in zodia gemeni. Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin. O Zi de Nastere cu numarul 16 arata interesul pentru filozofie si pentru aspectele spirituale ale vietii. Detine o inteligenta fina si o minte analitica, capabila de o maxima concentrare, putand patrunde in profunzimea oricarui domeniu pe care il abordeaza.

Mariana Nistor, deputat PP-DD,  este in zodia Capricorn, fiind nascuta pe data de 13 ianuarie. Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. O Zi de Nastere cu numarul 13 indica faptul ca pentru el familia, traditia si comunitatea ocupa locul cel mai important. Este un bun conducator si un bun observator al detaliilor. Ii plac lucrurile solide si practice, si aceasta se reflecta in determinarea si precizia cu care duce la capat orice intreprindere.

Senatorul PNL, Catalin Boboc, este nascut pe data de 19 mai, fiind in zodia taur. Un Taur autentic gândeste si actioneaza conform realitatii. El îsi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau în fire. Are nevoie de siguranta. Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat. O Zi de Nastere cu numarul 19 indica determinare si o nevoie puternica de independenta. Este dispus sa lupte pentru a obtine autononomia, si este capabil sa indure multe privatiuni si dezamagiri pana cand va dobandi libertatea pe care o doreste.

Mihai Danut, senator PC, este nascut pe data de 27 februarie, zodia sa fiind pesti. Complex, întelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. Întâmpina greutati în a fi practic. Nativul din zodia Pesti este sensibil, impresionabil, comod si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. El îi întelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Nativul din Pesti îsi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga în lumea lui. O Zi de Nastere cu numarul 27 indica faptul ca este o persoana cu spirit umanitar. Lucreaza bine impreuna oamenii, insa in acelasi timp are nevoie sa petreaca o parte din timp in singuratate pentru a te relaxa si a medita.

Vasile Varga, deputat PNL, este in zodia Capricorn, fiind nascut pe data de 3 ianuarie. Are un puternic simt al realitatii si se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Desi numarul 3 a zilei de nastere indica o fire agitata si nelinistita, afiseaza adesea o atitudine lejera, uneori chiar nepasatoare. Are un talent natural de a se exprima in public. Maestru al cuvintelor, poate fi un bun scriitor in aceeasi masura ca si orator. Dispune de o imaginatie vie, insa are tendinta de a-si risipi energiile si de a se implica in prea multe chestiuni superficiale.

Deputatul PSD, Mihai Tudose, este nascut pe data de 6 martie, fiind in zodia pesti. Este o persoana sensibila si sociabila, modesta si dispusa sa se sacrifice pentru altii. El îi întelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. O Zi de Nastere cu numarul 6 confera trasaturi precum responsabilitatea, dorinta de a ajuta si multa intelegere pentru ceilalti. Este deschis si onest cu toata lumea, si tine foarte mult la familia si prietenii sai.

Ion Rotaru, senator PSD, este in zodia taur, fiind nascut pe data de 17 mai. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat. O Zi de Nastere cu numarul 17 arata ca este foarte ambitios, are simtul afacerilor si dispune de un instinct financiar excelent. Este increzator in fortele sale si are asteptari foarte mari de la el insusi. Tine foarte mult la statutul sau social si simte nevoia sa isi afiseze in lume reusitele financiare, printr-o masina scumpa sau o casa impozanta. Visul sau este sa isi marcheze prezenta in lume, fie din punct de vedere social sau ca om de afaceri.

Cristian Rizea, deputat PSD, este nascut pe data de 12 aprilie, fiind in zodia berbec. Încapatânat si intreprinzator, nativul Berbec îsi urmeaza propriul drum. Cutezator si plin de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cât mai repede. Nativul Berbec se simte în largul sau în situatii clare, nu-i plac ocolisurile si ambiguitatile. Aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel, care poate deveni daunator. Este dotat cu multa imaginatie si o minte agera. La petreceri ii place sa se distreze prietenii cu povesti, glume sau cu vorbe de duh. Chiar daca este o persoana in general optimista, poate cunoaste bruste schimbari de dispozitie, cazand intr-o stare de depresie si autocompatimire.

Comentarii

comentariu

About the Author

-