Published On: mar, Apr 9th, 2013

VREMEA pentru zilele urmatoare. Ce temperaturi se vor inregistra in sud-est

Share This
Tags

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sud si in est, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru prima jumatate a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10-11 grade pe litoral si in nord-vestul tarii si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade.

Cerul va avea innorari temporare si va ploua in majoritatea regiunilor, iar pe arii restranse in jumatatea de vest a teritoriului se pot cumula cantitati de apa de 15-20 l/mp. In zona inalta de munte vor mai fi lapovite sau ninsori.

In tara, valorile termice vor mai creste usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 10 grade pe litoral si 20 de grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de est a teritoriului, unde, mai ales in cursul zilei, local va ploua. In rest doar izolat si trecator pot fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, mai ales noaptea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-