Published On: mar, Apr 16th, 2013

VIDEO: Cat pe ce sa plonjeze cu masina in Dunare

Share This
Tags

* Din disperarea de a ajunge la tatal sau decedat, un tanar care vroia sa treaca cu bacul in partea Dobrogei, era sa plonjeze in Dunare *

Ieri, in jurul pranzului, la trecerea Bac – Smardan un tanar disperat a fost pe punctul de a ajunge cu autoturismul in Dunare. Din declaratiile directorului de la punctul de trecere bac, reiese fapul ca soferul autoturismului marca Audi, doar ce fusese anuntat de decesul tatalui sau si s-a grabit sa “prinda” bac-ul.

“Tanarul tocmai aflase ca tatal lui a murit si in disperarea lui, de pe mal i s-a parut ca bac-ul nu plecase si ca are suficient timp sa ajunga pe bac. Asa ca a accelerat si cand a ajuns pe bac nu a mai pus frana si a ramas suspendat. Bac-ul s-a intors, i-am acordat ajutor si asistenta, am chemat un camion de pe mal care l-a tras si l-am si dus pe partea cealalta. Ne-am dat seama ca baiatul era disperat”, a declarat directorul general ROMNAV, Antistescu Gheorghe.

In urma acestui incident, desi seful capitaniei a respectat toate conditiile legale, si conducerea bac-ului nu are nici o vina totusi acestia au luat masuri si vor amplasa bariere la punctul de trecere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-