Published On: lun, Apr 8th, 2013

VIDEO Spectaculos: Cele mai bune dansuri din 2013

Share This
Tags

De la inceputul anului si pana acum, prin intermediul internetului au circulat mai multe inregistrari video cu diferite stiluri de dans. In sala de antrenament sau pe scena unui concurs, mai multi tineri din toata lumea, au impresionat cu coregrafiile lor, care taie resiratia oricui.

Momentele artistice contin si acrobatii, asa cum le-au prezentat artistii trupei “Duo maintenant”. Cuplul a reusit sa ilustreaze perfect o relatie amoroasa, emanand prin dansul lor senzualitate, sexualitate, incredere oarba dar si armonia dintre parteneri. Trupa americana de dans acrobatic “Duo Maintenant” este compusa din Shenea Booth, de doua ori campioana la campionatul mondial de gimnastica acrobatica, si Nicolas Besnard, care a fost la Cirque du Soleil (si a jucat, in perioada 2005-2009, in spectacolul “Zumanity”, de la Las Vegas).

 

Un alt cuplu american, membrii scolii de dans “Urban Dance Camp” au reusit sa impresioneze la nivel mondial cu o coregrafie senzationala. Keone si Mariel Madrid, se sincronizeaza perfect dupa melodia “Dangerous” a lui Micheal Jackson.

 

Cei trei chinezi ar fi castigat cu siguranta concursul “Romanii au talent”. Acestia danseaza pe influente asiatice si au miscari inspirate din luptele kung-fu dar si coregrafii ale lui Michael Jackson.

Comentarii

comentariu

About the Author

-