Published On: lun, Apr 22nd, 2013

Video! Prinsi cum descarcau gunoiul pe domeniul public

Share This
Tags

*Infobraila va prezenta intr-un material anterior cum in Portul Braila, in zona docurilor, intre Dunare si Gradina Publica, se gasesc zeci de metri cubi de deseuri menajere care zac fara ca cineva sa incerce macar sa le ridice*

Ajunsi din nou la fata locului reporterii Infobraila au fost martorii unei scene incredibile. Un autoturism Dacia papuc a parcat in apropierea malului iar din masina au coborat doi barbati care au inceput sa descarce deseuri din portbagaj.

Directorul Serviciului de Utilitate Publica, Dan Apostol si Micu Alexandru, directorul ECO ridica neputinciosi din umeri cand sunt intrebati ce se poate face pentru a evita depozitarea gunoaielor. Acestia dau vina pe cetatenii din oras care vin aici si descarca deseurile. L-am invitat la fata locului pe directorul Micu Alexandru, pentru a discuta concret ce se poate face cu mormanele de gunoaie abandonate.

"Aici sunt tone de gunoi care sau depozitat in timp, nu avem ce face imediat. La acest volum de deseuri vorbim de zile poate saptamani de munca, oamenii si utilaje, adica multi banii", declara directorul ECO, firma de salubrizare care are in aria de lucru si Portul Braila.

Infobraila, prezinta materiale foto si video cum cetatenii descarca din autoturisme de marfa, gunoiul menajer cu cinci minute inainte sa vina domnul Micu Alexandru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-