Published On: Soare, Apr 14th, 2013

VIDEO: Nu mai exista niciun dubiu, Bulevardul Dorobanti va fi finalizat

Share This
Tags

In ciuda speculatiilor care au existat in special in mass-media locala, primarul municipiului Braila ne asigura de faptul ca lucrarile la Bulevardul Dorobanti sunt la zi. Mai mult municipalitatea nu are nicio datorie in ceea ce priveste acest proiect.

“In momentul de fata noi nu avem nicio datorie financiara pe Dorobanti, deci lucrarile sunt la zi, daca or mai veni cu vreo factura la ce au mai facut ei. Solutiile la Dorobanti, financiare le acoperim din ceea ce avem noi ca si disponibilitate financiara si eventual o linie de credit din care sa uitlizam numai ce avem de utilizat. Cat va fi, mai mult sau mai putin, insa noi vom incerca sa punem cea mai mare parte din suma respectiva”, a marturisit primarul Aurel Simionescu.

Edilul a subliniat faptul ca in ceea ce priveste proiectele pe infrastructura trebuie gasita o solutie astfel incat sa fie micsorat timpul de la momentul in care este realizat un proiect si pana la aplicarea lui.

“Noi suntem pregatiti sa terminam, ceea ce avem de facut. Repet, trebuie sa gasim calea cea mai ieftina ca sa rezolvam aceasta problema si care sa afecteze cel mai putin bugetul local”, a declarat Simionescu.

In ceea ce priveste Bulevardul Dorobanti proiectul a fost realizat in anul 2006, motiv pentru care au existat unele modificari din cauza traficului si a inundatiilor din ultimii ani. Proiectul Bulevardului este foarte important pentru Braila, atat din punct de vedere al traficului cat si al canalului colector.

Comentarii

comentariu

About the Author

-