Published On: lun, Apr 15th, 2013

Noua melodie a lui PSY a devenit hit pe online la numai 24 de ore de la lansare

Share This
Tags

La doar o singura zi dupa lansarea noii sale melodii, “Gentleman”, artistul sud-coreean PSY a reusit sa stranga peste 52.000.000 de vizualizari pe canalul sau oficial de Youtube.

Creatorul celebrei melodii “Gangam style” anuntase in urma cu o luna ca urmeaza sa lanseze un nou single insotit si de un videoclip pe masura.

Noua piesa muzicala “Gentleman”, semnata de PSY, este descrisa drept o piesa cu ritm si influente imprumutate din mai celebra “Gangnam style”.

Versurile de la inceputul melodiei sunt cantate in limba natala a lui PSY iar refrenul acesteia este interpretat in engleza. Lansarea oficiala a melodiei a avut loc la Seul intr-un concert care a fost transmis in direct pe Youtube.

Desi lansarea piesei a avut loc de curand, “Gentleman” a reusit sa atinga locul intai in cateva topuri locale din Coreea de Sud, criticii muzicali fiind de parere ca melodia va ajunge destul de sus si in topurile internationale.

Momentan PSY lucreaza la albumul sau de debut, dupa “Gangnam style” si “Gentleman” acesta dorind lansarea unui material discografic complet.

Melodia “Gangnam Style” a rapperului in varsta de 35 de ani, al carui nume real este Park Jae-Sang, a devenit un hit de talie mondiala. Lansat pe 15 iulie 2012, videoclipul adunase pana vineri dimineata, la ora 06.20, 1.393.833.635 de vizualizari pe site-ul YouTube.

Videoclipul, cu un stil voit provocator si aducand in scena miscari inspirate din calarie, parodiaza viata bogatasilor dintr-un cartier exclusivist din Seul si se doreste o antiteza pentru K-pop, curentul pop sud-coreean, caracterizat prin “boys band” si versuri exagerat de sentimentale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-