Published On: joi, Apr 18th, 2013

VIDEO: Lupte ilegale de caini la Braila

Share This
Tags

Ieri seara, in jurul orelor 20:00, in capatul Bulevardului Dorobanti, mai precis vis-a-vis de fabrica de paine “Labrador”, aproximativ 20 de tineri s-au amuzat grozav, in timp ce priveau la o lupa intre caini.

Doi barbati si-au asmutit cainii, un pitbull si un rottweiler, spre incantarea celor care asistau la aceste scene sangeroase.

Un martor ne-a trimis pe adresa redactiei, pontinfobraila@yahoo.com, un material video, din care reiese clar cum in acel loc se desfasura o lupta pentru supravietuire, dictata de pe margine de cei doi stapani, care conform aceleiasi surse pariau sume de bani.

In acea zona, periodic, au loc astfel de scene terifiante, interzise de lege. In Romania, este interzisa organizarea luptelor intre caini, antrenarea cainilor in acest scop si participarea cu caini la astfel de lupte, indiferent de rasa.

Fete si baieti, cu varste cuprinse intre 16-23 de ani, urmareau, in timp ce spargeau seminte, lupta socanta, care insa pe ei ii amuza.

Mrtorul ne-a declarat ca a mai vazut in acel loc astfel de incaierari intre caini, insa i-a fost frica sa anunte Politia, din cauza faptului ca proprietarii animalelor “pareau dubiosi”.

“Am mai vazut cum pun cainii sa se bata, dar ce sa facem noi? E tineret care daca zicem ceva ne bat, ne injura. La Politie daca suni, se intreseaza si te cauta, si mai bine stam in banca nostra”, ne-a spus o locatara dintr-un bloc din zona.

Comentarii

comentariu

About the Author

-