Published On: joi, Apr 25th, 2013

VIDEO-EXCLUSIVITATE: Fata pentru care s-a omorat Mircea i-a trimis acestuia un sms in cosciug

Share This
Tags

Studentul brailean care s-a sinucis marti in Constanta, aruncandu-se de pe acoperisul unui bloc de opt etaje din cartierul Tomis Nord, a fost adus de parinti, ieri seara la Braila. Trupul neinsufletit a lui Mircea Daniel Dinu a fost depus in aceasta dimineata la o capela privata de pe soseaua Buzaului.

Devastata de moartea timpurie a unicului ei fiu, mama lui Mircea a fost nevoita sa inchirieze un spatiu privat pentru ca nici una dintre bisericile brailene nu accepta depunerea unui sinucigas.

Printre lacrimi, mama studentului a povestit cum, in toamna anului trecut, Mircea, isi cumparase o camasa de vara careia ei nu i-a placut. Aceasta camasa a stat in sifonierul camerei lui Mircea, pana cand mama lui l-a imbracat pentru inmormantare.

Restul povestii aici in exclusivitate.

Ieri, o zi de cosmar pentru familia Dinu

Plecati sa aduca trupul fiului lor de la Constanta, parintii baiatului au intampinat mai multe greutati. La Cimitirul Central acestia au fost asteptati sa plateasca serviciile de imbalsamare pentru ca apoi medicul legist sa se “apuce de treaba”. Dupa acesta, la eliberarea certificatului de deces, angajatul de serviciu a gresit anul mortii, trecand 2014 in loc de 2013, ceea ce a anulat toate demersurile facute pana atunci. Masina care trebuia sa ii aduca la Braila a venit cu doi  soferi, care au motivat ca acesta este procedura, parintii fiind nevoiti sa plece cu alt autoturism.

Abia dupa moarte si-a adus aminte de iubit

Braileanca Geanina Rosculet, fosta iubita a lui Mircea, studenta si ea la Universitatea “Ovidius”, plina de remuscari, a trimis, ieri noapte, pe telefonul baiatului un mesaj in care isi cerea iertare. Relatia celor doi a fost de-a lungul timpului una plina de incercari, cu suisuri si coborasuri, culminand cu sinuciderea studentului. Se certau foarte des, dar Mircea a stiu mereu sa depaseasca acele momente dificile, fiind impresionat de puterea Geaninei de a-si cere iertare.

Tanara a stiut mereu ca baiatul o iubeste sincer si nu poate renunta la ea, si din acest motiv certurile se tineau lant.

Ultimele cuvinte ale iubitei pentru Mircea au fsot spuse printr-un sms, dupa ce acesta se sinucise: “Imi pare rau dar eu n-am vrut sa-ti fac rau, nu ti-am vrut raul, nu m-am jucat cu tine. Pur si simplu asta a fost decizia mea sa nu mai fim impreuna, asa am hotarat eu ca-I mai bine pentru mine”.

Pentru mai multe detalii urmariti video de mai jos:

Inmormantarea va avea loc maine, la orele 13:30, la Cimitirul Municipal din cartierul “Nedelcu Chercea”.

Monica ENE

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author

-