Published On: vin, Apr 5th, 2013

VIDEO EXCLUSIVITATE: A dansat goala in fata a 20 de barbati si a apoi a reclamat ca a fost violata. Vezi aici adevarata poveste a violului din Romanu

Share This
Tags

Ieri, la orele 11.30, Alina Sotiriu, in varsta de 34 de ani, cu domiciliul in comuna Romanu, a reclamat la Postul de Politie din localitate ca a fost sechestrata si violata de cinci persoane, cu o zi inainte.

Femeia este casatorita, are doi copii minori si locuieste in comuna de aproximativ trei ani, fiind de origine din Brasov. Sotul acesteia lucreaza la Braila, in cadrul Armatei.

Miercuri, in jurul orei 18:30, Alina a venit insotita de un vecin la un bar din centrul localitatii, unde a consumat bauturi alcoolice si i-a spus patronului localului ca doreste sa asculte muzica. Nu i s-a respectat dorinta si a parasit incinta, la ora 19.00, indreptandu-se catre alt bar, la doar 20 metri  distanta.

In acel loc s-a intalnit cu mai multi localnici, printre care se afla si Vasilica Nicolae, de 17 ani, fiul patronului barului. Dupa mai multe pahare de alcool, tanara s-a suit pe mese si a inceput sa danseze lasciv in fata barbatilor, intr-un moment de striptease. La ora 23.00, Alina Sotiriu a parasit birtul impreuna cu 5 barbati: Cornel Gheorgiu de 22 ani, Auras T. de 19 ani, Vasilica Nicolae de 17 ani, Ene Constantin de 22 ani si Ionel Valsan de 46 ani.

Conform declaratiilor unor martori pentru Infobraila, femeia a plecat de bunavoie, nefiind fortata sau agresata. Cei sase au mers aproximativ 500 de metri, oprindu-se la o casa, la care avea acces unul dintre barbati, unde au intretinut relatii sexuale.

Proprietara casei de langa locul unde a avut loc violul reclamat ne-a declarat ca nu a auzit nici un fel de zgomot in aceea noapte. Tanase Dumitru, un vecin al Alinei, ne-a precizat ca aceasta este cunoscuta ca fiind o femeie de moravuri usoare, care in trecut, “a mai bagat niste minori la puscarie, ca ar fi violat-o”.

Nici satenii care au fost in acea seara la cele doua baruri, au mentionat ca tinere ii placea sa petreaca, consumand des alcool.

Primarul comunei Romanu, Dumitru Vasilache, a declarat pentru Infobraila ca cei acuzati de viol nu au mai cauzat probleme in comunitate, provenind din familii bune.

Din cei cinci agresori numai patru au fost ridicati de Politie si prezentati astazi Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Ionel Valsan, de 46 ani, inca nu a fost gasit de organele legii, cercetarile continuand.

Declaratii complete in VIDEO

Comentarii

comentariu

About the Author

-