Published On: joi, Apr 11th, 2013

VIDEO-Danut Lungu “lucreaza” din interior USL Braila

Share This
Tags

* "Am avut show-uri mari cu PSD-ul, inclusiv cu amenintarea membrilor. O sa intram in lupta", spune consilierul UNPR *

Pe adresa de e-mail pontinfobraila@yahoo.com am primit o inregistrare audio, in care consilierul judetean UNPR, Danut Lungu, fost vicepresedinte PDL din 2008 pana la infiintarea partidului lui Gabriel Oprea si membru PNL, inaintea infiintarii Partidului Liberal Democrat.

Danut Lungu, ales local USL Braila, a sprijinit fatis, la alegerile parlamentare din decembrie 2012, Partidul Democrat-Liberal, desi normal era sa sprijine candidatii Uniunii Social-Liberale. Insa totul a avut un scop clar, la fel ca toate actiunile politice ale UNPR-istului, acesta dorindu-si reintoarcerea in PDL, insa la varful acestuia.

Acelasi plan a fost pus in aplicare si la alegerile locale din 2012, cand Lungu, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Sergiu Diacomatu, l-a ajutat din toate puterile pe fostul candidat la sefia Consiliului Judetean, planificandu-i chiar si intalnirile cu "lumea buna" a orasului. Totul in speranta ca ar fi putut prelua conducerea filialei democrat-liberale. Este de amintit si implicarea consilierului judetean in lupta din alegerile interne din PDL, cand primarii o sustineau pe Elena Udrea, iar presedintele partidului, deputatul Alexandru Nazare, pe Vasile Blaga.

Danut Lungu, intr-o discutie cu un important membru al conducerii PDL povesteste cum PSD Braila ameninta membri de partid din opozitie, specificand chiar ca un astfel de comportament este inadmisibil. "Cum sa va spun, noi am avut show-uri mari cu PSD-ul, inclusiv cu amenintarea membrilor. Iar acum se vad unii, unii dintre cei care amenintau la noi.Nu va suparati, nu e posibil asa ceva. Ce fac acei oameni care au fost amenintati si care nu au bagat in seama si si-au vazut in continuare de treaba lor si nu au castigat nimic. Eu vreau sa va spun ca sunt numai consilier judetean si atat, altceva nu vreau si nici nu o sa vreau vreodata", explica Danut Lungu.

Astazi, UNPR-istul "lucreaza" din interior USL Braila, incercand se pare sa obtina o functie in filiala Partidului Democrat Liberal, asa cum a facut mereu sau chiar in noua Miscare Populara. Din discutii reiese faptul ca Lungu pune la cale o miscare de forte, care sa inceapa lupta cu USL Braila si asta chiar din interiorul aliantei.

"Au fost cativa care, cum sa va spun eu, au avut curaj sa infrunte, intre ghilimele bineinteles, dar in rest i-au amenintat si pe ei, cum s-au facut si la noi amenintari. Da-te pe partea aia, da-te cu puterea. Ajungem la astfel de situatii cand o sa intram intr-o lupta directa cu celelalte partide si o sa vedem care e al nostru, care nu e al nostru. E foarte dificil.Ce sa discutam de ceilalti care vad doar Realitatea si Antena 3", a incheiat UNPR-istul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-