Published On: mie, Apr 17th, 2013

VIDEO: CRBL si Bendeac si-au batut joc de o braileanca. Vezi aici ce gesturi au facut cei doi

Share This
Tags

Duminica seara, la emisiunea “Romania danseaza”, braileanca Laura s-a facut de tot rasul. Tanara de 19 ani este dansatoare in clubul “Rebel” si a intentionat, se pare, sa-si incerce norocul intr-un show de proportii.

Braileanca s-a prezentat intr-o tinuta specifica dansului arabesc. Impopotonata cu o coada falsa, machiata strident, Laura si-a prezentat cu mandrie in fata juriului format din balerina Monica, CRBL si Mihai Bendeac, cele  patru tatuaje, prost batute. Cel de pe umar, antebrat, din spatele urechii si cel de pe deget, i-au facut pe celebrii CRBL si Bendeac sa creasca audienta. Cei doi artisi si-au batut joc la propriu de prezenta Laurei, ridicandu-si degetele mijlocii, observandu-se in mod evident, tenta obscena a gestului in sine.

Aceasta Marlyn Monroe de Braila detine pe pagina sa personala de Fcebook, o galerie foto impresionanta, cu distractiile ei din clubul “Rebel”. Imbracata intr-o tinuta rosie din catifea, de cel mai prost gust posibil, cu formele corpolente din dotare, Laura se crede o artista desavarsita.

Stelutele rosii primite la emisiunea “Romania danseza”, i-au aratat Laurei ca nu numai vointa este suficienta pentru a intra intr-un astfel de show, ci si talentul desavarsit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-