Published On: mar, Apr 23rd, 2013

Vezi aici ce spun astrele despre reprezentantii administratiei locale

Share This
Tags

* Infobraila va prezinta principalele trasaturi de caracter ale politicienilor braileni, in functie de zodia fiecaruia *

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, este nascut pe data de 9 decembrie, fiind in zodia sagetator. Este calauzit de idealuri, pana cand se hotaraste sa se retraga intr-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Succesele sale se datoreaza atat intuitiei, cat si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit in principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. O Zi de Nastere cu numarul 9 adauga naturii sale o nota de idealism si spirit umanitar. Lucreaza usor cu oamenii, este tolerant si generos. Este sensibil la sentimentele si nevoile celorlalti.

Doinita Ciocan, avand functia de viceprimar, este in zodia rac, fiind nascuta pe data de 24 iunie. Aspectele sale pozitive sunt firea emotiva, si iubitoare, dar si imaginatia bogata. Sunt momente cand sunt mai emotivi in situatii delitate si se ataseaza foarte tare de anumite lucruri si persoane. O Zi de Nastere cu numarul 24 arata ca este sensibil si sentimental si isi manifesta deschis dragostea. Orice critica la adresa sa are darul de a starni o adevarata furtuna emotionala. Este dispus sa lase foarte mult de la sine ca sa mentina echilibrul si armonia in relatii. Este responsabil si doritor sa ii ajute pe ceilalti, insa poate intra in bucluc din cauza ca se amesteca in relatiile altora.

Viceprimarul Alexandru Danaila este nascut pe data de 4 octombrie, fiind in zodia balanta. Este sarmant, sociabil, bun diplomat, accepta compromisurile si poate fi indecis. Caracterul lui iubitor si armonios este controlat de ratiune. Este inimos, diplomat innascut si stapaneste arta de a se purta cu ceilalti. O Zi de Nastere cu numarul 4 il ajuta sa devina un bun manager si organizator. Numarul 4 aduce si o serie de limitari, in special daca este activ si in alte zone. Acest numar are un efect inhibitor asupra capacitatii de a exprima sentimente si emotii. In general este inclinat catre latura practica si rationala a vietii. Numarul 4 aduce de asemenea o doza sporita de rigiditate si incapatanare.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, este nascut pe data de 24 decembrie, fiind in zodia capricorn. Este o persoana seriosa, practica, care se orienteaza catre succes. Capata cu greu incredere in ceilalti si  are un puternic simt al realitatii. Se concentreaza asupra esentialului, este sarguincios, perseverent, econom, corect. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Familia este foarte importanta pentru el. Este responsabil si doritor sa ii ajute pe ceilalti.

Simona Draghincescu, consilier local, este in zodia sagetator, fiind nascuta pe data de 7 decembrie. Succesele sale se datoreaza atat intuitiei, cat si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit in principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Este un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, marinimos fata de sine si fata de ceilalti. O Zi de Nastere cu numarul 7 adauga la trasaturile de baza o oarecare doza de perfectionism si individualism. Are o capacitate de analiza bine dezvoltata si este capabil de rationamente complicate. Nu prea ii place sa primeasca ordine, asa ca prefera sa lucreze singur, sau intr-un post unde poata fi propriul sau sef.

Silviu Radu, consilier judetean, este nascut pe data de 29 iulie, in zodia leu. Este increzator in propriile forte, mandru, generos, stie sa isi reprezinte interesele, ii place sa atraga atentia. Este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute in mod corespunzator si sa iasa in evidenta. O Zi de Nastere cu numarul 29 arata ca este creativ si dispune de o intuitie foarte buna. Are o gandire fina si o judecata ascutita.

Prefectul judetului Braila, Mihaela Marcu, este nascuta pe data de 10 august, fiind in zodia leu. Vrea ca meritele sa-i fie recunoscute si sa iasa in evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Sentimentele sale puternice il pot duce la speculatii si aventura. O Zi de Nastere cu numarul 10 adauga personalitatii sale o nota de ambitie, forta si dorinta independenta. Detine abilitati de conducere si este orientat catre succes. Este un bun planificator si poate organiza oamenii pentru a duce la indeplinire planurile pe care le concepe.

Danut Lungu, consilier judetean, este in zodia leu si nascut pe data de 28 iulie. Stie sa isi reprezinte interesele si vrea sa atraga atentia. Ii plac aparitiile teatrale, iar in familie tinde sa adopte rolul de stapan. O Zi de Nastere cu numarul 28 arata ca este o persoana care imbina abilitatile de conducere cu spiritul de cooperare. Este idealist, nonconformist, si independent. Este un deschizator de drumuri, ii place sa fii primul care lanseaza o idee, un proiect,sau o afacere.

Marian Fusea, consilier local, s-a nascut pe data de 29 iunie, fiind in zodia rac. Respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca ii vine greu sa se lase ingradit. Este, insa, si foarte susceptibil si ranchiunos. Detine o gandire fina si o judecata ascutita. Este creativ si dispune de o intuitie foarte buna. Latura spirituala a vietii va ocupa intotdeauna un loc important, indiferent de ceea ce alege sa faca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-