Published On: lun, Apr 1st, 2013

Tragedie la Movila Miresei. Doua persoane s-au inecat in lacul Seaca

Share This
Tags

*  Cei doi barbati erau buni prieteni si se aflau la pescuit in momentul incidentului *

UPDATE: Trupul unuia dintre barbati a fost adus la mal. Scafandrii continua cautarile celei de a doua victime, insa operatiunea este ingreunata de vantul care bate puternic dar si de apa rece a lacului. Familiile celor doi au venit la fata locului, fiind distruse de tragedia care a avut loc. Din primele informatii cautarile nu vor continua  pe timpul noptii.

Astazi, in jurul orelor 16.00, doi barbati din comuna Movila Miresei, s-au inecat in lacul Seaca. Din primele informatii este vorba de Vasile Tudorancea, in varsta de 50 de ani si de prietenul sau David Dumitru de 40 de ani. In acea zona se practica foarte des pescuitul sportiv, si se pare ca cei doi decedati, impreuna cu fratele lui Vasile Tudorancea se aflau acolo tocmai din acest motiv. Marian Tudorancea a plecat mai devreme, ca apoi sa afle ca fratele si prietenul sau tocmai se inecasera.

La fata locului s-au deplasat de urgenta un echipaj al ambulantei si al SMURD- ului, insa din nefericire cei doi nu au mai putut fi salvati.

Trupul neinsufletit al lui Vasile Tudorancea a fost scos la suprafata de scafandrii, iar trupul lui David Dumitru inca este cautat de scafandri si la aceasta ora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-