Published On: lun, Apr 22nd, 2013

TNL rural, in dezbatere la Sibiu

Share This
Tags

In perioada 19-21 aprilie a.c., la Sibiu a avut loc sedinta Delegatiei Permanente a TNL Rural, actiune la care a participat si presedintele TNL Braila, Cristian Ancuta, in calitate de secretar general al structurii nationale.

Discutiile din cadrul Delegatiei s-au concentrat pe  identificarea solutiilor de transformare a spatiului rural intr-un mediu atractiv din punct de vedere socio-economic, avand ca scop stoparea in timp a depopularii acestuia si a migratiei tinerilor spre alte medii mult mai atractive la momentul actual.

“Toti cei prezenti au salutat si confirmat importanta initiativei TNL, constand in infiintarea in anul  2011 a primei structuri de tineret a unui partid politic in mediul rural din Romania, TNL Rural. Structura are in centrul atentiei tinerii din acest mediu, nevoile, aspiratiile si viitorul acestora,  propunandu-si reducerea decalajului intre mediul rural si cel urban prin educarea si formarea tinerilor de aici”, a declarat la finalul Delegatiei, presedintele TNL Braila, Cristian Ancuta.

De asemenea, s-a concluzionat faptul ca tinerii trebuie incurajați sa se implice in administratia publica locala, putand contribui astfel la imbunatatirea conditiilor de trai din acest mediu. Astfel se intareste inca o data ideea conform careia Partidul National Liberal este un partid deschis tinerilor, dedicat totodata modernizarii Romaniei in intregul ei.

La evenimentul de la Sibiu au participat, in calitate de invitati, vicepresedintele executiv al BPN al PNL – deputat Florin Alexe, presedintele TNL Romania, presedintele PNL Sibiu – deputat Mircea Cazan, viceprimarul orasului Sibiu – Virgil Popa, vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu – Marcel Luca, vicepresedintele Comisiei de Tineret si Sport a PNL – Victor Ionescu, presedintele TNL Sibiu – Octavian Firi si vicepresedintele Biroului Executiv National al TNL Rural – Filip Botezatu.

In data de 18 mai, la Bucuresti, vor avea loc alegerile viitorului Birou Executiv National al TNL Rural. La aceste alegeri, Cristian Ancuta va candida pentru functia de presedinte al Biroului Executiv National al TNL Rural.

Comentarii

comentariu

About the Author

-