Published On: Soare, Apr 21st, 2013

Tinerii PDL-isti din Braila au reprezentanti la nivel central

Share This
Tags

Sambata, 20 aprilie, candidatul Fusea Marian Paul a obtinut functia de secretar general adjunct al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, in cadrul alegerilor nationale care au avut loc la Bucuresti.

Din totalul de 540 de voturi valabil exprimate, Fusea Marian Paul a obtinut o majoritate lejera de 301 voturi, asigurandu-si pe deplin meritata victorie. Urmatorul candidat clasat a obtinut putin peste 200 de voturi.

“A fost un examen important pentru mine, personal cat si pentru organizatia braileana. Am fost 6 candidati pe doua locuri si am reusit sa castig. M-am batut cu oameni din Cluj sau Bucuresti. Aceasta victorie este, de fapt, confirmarea faptului ca, la centru, organizatia PDL Braila este din ce in ce mai bine vazuta si din ce in ce mai importanta. Incep sa ni se confirme valorile de care dispunem. Sunt mandru de victorie. Este o victorie pentru Braila. Ma bucur ca tinerii isi fac puternic simtita prezenta in politica, la noi in partid, tinand cont ca suntem deja doi tineri cu functii importante in Biroul Permanent National, ma refer desigur la domnul Nazare si la mine, spre deosebire de celelalte partide unde probabil ca nu exista aceeasi viziune despre Braila si tineret din partea conducerilor centrale”, a declarat Fusea Marian Paul.

Functia de secretar general adjunct are rolul de mentinere a legaturilor intre organizatiile judetene si Biroul Permanent Narional si, in plus, trebuie sa fie un bun mediator in relatia cu celelalte organizatii de tineret ale celorlalte partide politice. Fusea Marian Paul este consilier local din partea PDL Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-