Published On: Soare, Apr 21st, 2013

Sora lui Banel, internata de cinci luni la Spitalul TBC

Share This
Tags

In plin scandal mediatic, familia fotbalistului de la Sint-Etienne, tatal Marin si fiul Banel, acesta a facut inca o dezvaluire-soc. Singura lui sora, Mirela sufera de tuberculoza si este internata de cinci luni la Spitalul de Pneumoftiziologie Braila. Fara ca persoana care i-a dat viata sa fie catusi de putin deranjata de acest lucru.

Familia Nicolita are sapte copii: sase baieti si o fata. Ea ar trebui sa fie rasfatata. Insa nu este nici pe departe asa. De cativa ani sufera de tuberculoza sau “boala saraciei”, cum este denumita popular. Mirela, la cei 23 ani  a ajuns un pacient obisnuit al Spitalului TBC Braila, unde a fost internata de cateva ori, o data chiar de revelion, in 2010.

Tratamentele administrate sunt suportate financiar de fiecare data de Banel, insa nu au condus la insanatosirea fetei. Mirela a ajuns din nou pe patul de spital si de cinci luni asteapta OK-ul medicilor pentru a merge acasa.

“Taica-meu n-a mers o data la ea la spital, n-a dat un telefon sa se intereseze de sanatatea Mirelei. Ca sa va dati seama ce fel de parinte ne-a crescut pe mine si pe cei sase frati ai mei. Nu stiu cum il poate rabda sufletul sa nu-si vada singura lui fata, bolnava, internata de cinci-sase luni la TBC. E inadmisibil asa ceva”, a declarat Banel, pentru ziarul „ring”.

“Nu-mi pot lasa familia la greu, asta e clar. Eu sunt in Franta si n-am cum sa tin legatura cu medicii in cazul bolii surorii mele. Nu stiu insa ce se intampla, fiindca nu-i dau de cap. De atata timp prin spitale… A fost si ea maritata, dar va dati seama… Am un frate in care am foarte multa incredere. Singurul care munceste, pe 9 milioane, dar munceste. Are sotie, copii, i-am luat eu o garsoniera in Faurei. El este omul meu, ii trimit banii necesari pentru tratamentele Mirelei si alti bani ori de cate ori a avut el nevoie. Zeci de milioane… In rest, nu vreau sa mai incurajez nemunca celorlati frati ai mei. S-au obisnuit sa le dau. Ei bine, am inchis robinetul. Gata! Ei ar trebui sa fie constienti ca, daca nu eram eu, ajungeau pe strada, la cersit. Sau mai rau, poate la puscarie”, a mai spus Banel.

Tatal lui “Jardel” face senzatie pe posturile TV

Marin Nicolita este, in aceste zile, preferatul televiziunilor. Batranul Nicolita striga sus si tare ca feciorul sau nu-i mai da bani, ca nu i-a dat niciodata, ca l-a lasat de izbeliste si tot asa. Banel ii raspunde: “Am toate chitantele cu sumele pe care i le-am trimis. 10, 12, 15 milioane. El si-a ridicat banii personal. Cu prima ocazie am sa apar si eu cu un total pe care i l-am dat pana acum. Sa vedem atunci ce mai spune!”, este replica fotbalistului brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-