Published On: joi, Apr 25th, 2013

Soferii braileni au luat initiativa, nu mai vor sa conduca in zig-zag

Share This
Tags

*Lucrarile de asfaltare au inceput in aceasta dimineata pe Str. Rosiori * Locatarii, au demarat lucrarile de asfaltare inarmati cu galeti, lopeti si bitum cald pentru a face treaba murdara a primariei*

Cea mai crunta problema cu care se pot confrunta participantii la trafic sunt gropile din asfalt. O adevarata aventura pentru multi soferi din momentul in care ies pe sosea. Dupa cum aminteam, nici Braila nu a scapat de aceasta problema. Gropile sunt multe si par a se inmulti pe mai toate strazile din municipiu. Zona cea mai afectata, de care s-au plans multi braileni in ultima perioada a fost zona Hipodrom si Chercea.

“Este cumplit. Exact in centrul orasului ne rupem masinile in gropi. Cu ce ochi ne priveste un strain care ajunge in oras si vede ca infrastructura este zero?”, se intreaba un sofer din Braila.

Un grup de initiativa, “adopta o groapa in Braila”, a facut o mica campanie, pentru a uni locatarii vecini cu gropile si a lua initiativa in scopul de a le astupa din banii proprii. Pana in momentul de fata, au reusit sa elimine o singura groapa, in care au cazut victime zeci de rulmentii si bucsi nevinovate.

“Pentru ca Primaria intarzie sa se ocupe de gropile din oras din diferite motive, noi am creat un grup adopta o groapa in Braila. Prima groapa care a intrat in programul nostru a fost cea din fata blocului A 29. Cetatenii s-au mobilizat si asta inseamna ca actiunea noastra a fost buna. Pe aceasta strada sunt cinci gropi majore de aproximativ doi metri patrati, asta inseamna douazeci de metri patrati de material care costa in jur de 1000 -1200 de lei. Daca locatarii care detin autoturisme ar strange cate 10-15 lei s-ar rezolva gropile majore. Nu ca asta ar trebui sa faca oamenii, dar daca nu face, cum putem rezolva?”, a declarat Lucian Caprariu, initiatorul acestui proiect, care astfel calca pe urmele carierei politice a parintilor sai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-