Published On: mar, Apr 16th, 2013

SOCANT! Un obsedat sexual urmareste femeile in Parcul Monument, in timp ce se masturbeaza in tufisuri

Share This
Tags

*Mai intai, barbatul isi alege cu atenţie victimele, dupa care, atunci cand acestea nu sunt atente, le urmareste si se masturbeaza, uitandu-se la ele*

Oamenii legii stau si pazesc Parcul Monument la seminte si Coca-Cola in loc sa patruleze pe aleile parcului. Echipa Infobraila s-a deplasat la fata locului unde l-a gasit pe obsedatul sexual, chiar in actiune. Din imaginile facute de fotografi, obsedatul are in jur de 35-40 de ani, 1,70 m inaltime, par blond, ten deschis la culoare, constitutie atletica si este imbracat ingrijit. Din fericire pentru victime, barbatul pana acum s-a limitat doar la vorbe si la cateva auto-atingeri.

De-a lungul timpului, multe scene socante s-au petrecut in padurea din Parcul Monument, s-au gasit cadavre de cal, seringi folosite, cartuse de vanatoare si sa nu mai amintim de  aurolaci si boschetari. Aceste secvenţe sunt insa de-a dreptul inimaginabile! Asezat confortabil langa un tufis, obsedatul brailean se masturba uitandu-se la colega noastra, minute in sir.

Nimic nu-l scoate din ale lui, nici privirile dezaprobatoare ale fotografilor, nici repulsia care ii face pe unii cetatenii iesiti la plimbare sa plece cat mai departe de el. Dimpotriva, uneori pare ca vrea sa testeze pana unde poate ajunge rabdarea oamenilor! Si asta fara sa inceteze o clipa sa se masturbeze, in conditiile in care Jandarmeria trecuse cu cinci minute inainte, chiar pe langa acesta.

Parcul Monument devine pe zi ce trece un cocktail din infectie si depravare. Un dezastru biologic, mormane de mizerie, o amenintare pentru trecatori, dar si pentru mediu, asa arata spatiul verde, la o aruncatura de bat de Stadionul Municipal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-