Published On: vin, Apr 5th, 2013

SOCANT: Cinci barbati au sechestrat si violat o femeie. Unul dintre acestia este minor si altul are 56 ani

Share This
Tags

ULTIMA ORA: 16:45 Victima Alina este cunoscuta in comuna Romanu drept o femeie careia “ii place viata”. In noaptea violului, aceasta fusese in doua cafe-baruri din localitate, unde consumase mai mult alcool. Femeia este casatorita, sotul ei lucreaza in cadrul armatei, si au impreuna 2 copii.

Alina Sopiriu, de 34 de ani, din comuna Romanu, a reclamat ieri la Postul de Politie Comunal din localitate, faptul ca, in noaptea de 1 spre 2 aprilie, a fost victima infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Un grup de cinci barbati din comuna a obligat-o la mai multe perversiuni sexuale.

Politistii au demarat imediat cercetarile si au stabilit ca victima, dupa ce a plecat de la cafe-barul din localitate, in jurul orelor 21:30, a fost urmarita de localnicii Gheorghiu Cornel de 22 ani, Auras T. de 19 ani, Nicolae Vasilica de 17 ani, Ene Constantin de 22 de ani si Valsan Ionel de 56 de ani.

Violatorii au recurs la constrangerea si amenintarea victimei, pe care au condus-o intr-un imobil nelocuit din comuna, si au intretinut raporturi sexuale, impotriva vointei ei. Dupa consumarea acestor fapte, in preajma orelor 3:30, si-au lasat victima pe strada si au plecat.

Patru dintre agresori au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si lipsire de libertate.

Cercetarile sunt continuate pentru prinderea si cercetarea lui Ionel Valsan, care nu a fost gasit la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-