Published On: mie, Apr 3rd, 2013

VIDEO- Silviu Radu vorbeste despre relatia lui Diacomatu cu PDL

Share This
Tags

Consilierul judetean al PDL, Silviu Radu ne-a marturisit ca a fost surprins de prezenta lui Sergiu Diacomatu la Conventia PDL din 23 martie, de la Romexpo. Dupa infrangerea pe care a suportat-o la alegerile locale din 2012, Sergiu Diacomatu a dat tarcoale partidului care l-a sustinut de altfel la acel moment. De aceasta data insa, sarcina lui era sa convinga primarii PDL, aflati la Conventie, sa sustina motiunea Elenei Udrea.

“La momentul asta oficial nu exista nicio relatie. Neoficial am inteles ca a participat in campanie, la parlamentare, a ajutat un candidat. Deci de la momentul alegerilor locale cand a fost candidatul sustinut de Alianta pentru Viitorul Brailei, cand a fost candidatul independent, de atunci relatiile Organizatiei Judetene PDL cu Diacomatu oficial nu au existat. L-am vazut acolo, la Conventie la Bucuresti, am fost si eu surprins. E adevarat ca nu a avut drept de vot, dar ceea ce mi s-a parut, fata de majoritatea membrilor care au fost acolo, si ei stiu ca muncesc de ani de zile in partid, mi s-a parut putin asa, mult prea mult tupeu in a te afisa intr-un loc in care nu stiu de ce ar trebui sa te intereseze ce se intampla acolo, atata timp cat nu esti membru. Daca vrei sa te interesezi, sa te implici in lucrurile astea, intr-o organizatie de partid si te intereseaza destinul PDL-ului si nu altceva, il asteptam sa se implice, ca simplu membru. Doar ca membru poate sa-si spuna o parere. Asa ca un out sider si mereu vesnic independent, undeva de-o parte dar incercand sa convinga anumiti oameni sa faca ceva sau altceva, eu zic ca statutul asta, in politica, la momentul asta face de ras o generatie, daca face asta”, a declarat Siviu Radu.

Democrat-liberalul a marturisit ca relatiile lui Diacomatu cu primarii PDL sunt vechi, inca de anul trecut, de la alegerile locale, cand Sergiu Diacomatu a facilitat unele intalniri intre primari si reprezentantii Guvernului, la acel moment.

“Din cate am vazut eu, pe langa faptul ca vorbea cu mai multi oameni pentru ca era o sala de 5000 de oameni si se intalnea cu diversi, probabil cunoscuti, si-a petrecut un timp suficient intre anumiti membrii din delegatia Brailei, stand de vorba. Nu am asistat la nicio discutie. In schimb am observat ca discutiile erau cand cu doi, cand cu trei, cand cu unu parte in parte. Intr-un moment de alegeri la o conventie de alegeri, discutiile de socializare probabil, care pot sa dureze, dar nu 5 ore. Despre primarii PDL, si asta in speta eu imi aduc aminte de momentele campaniei de la locale, o majoritate a primarilor nostrii a primit un oare care ajutor de la Diacomatu, la modul in care i-a luat personal si i-a prezentat la anumiti membrii din Guvernul nostru de atunci. La momentul actual nu am nicio informatie despre ce imi spuneti, despre PNL, mai mult de atat eu sunt membru PDL si nu stiu, chiar nu am nicio informatie. Ca Diacomatu ar incerca, nu ar fi nicio surpriza”, a subliniat Silviu Radu, consilier judetean al Partidului Democrat Liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-