Published On: joi, Apr 4th, 2013

Sexy-Braileanca a fost pradata de hoti. Florina Mihaila este foc si para. Afla aici prin ce-a trecut starleta

Share This
Tags

ULTIMA ORA:  Sexy-Braileanca a depistat hotul. Vezi aici cine a “praduit-o” pe starleta

In cursul zilei de ieri, Sexy-Braileanca a mers in clubul unde petrecuse cu o seara in urma, pentru a vedea inregistrarile de pe camerele de filmat. Banuiala Florinei a fost spulberata. Una din fetele care au insotit-o la petrecerea de aseara, s-a dovedit a fi hoata. Imaginile surprinse in club, aratau clar cum aceasta a introdus mana in poseta starletei si i-a sustras portofelul cu cei 2.000 lei.

Starleta nu a reusit sa recupereze intreaga suma furata, ci numai 400 lei. Hoata a motivat faptul ca daduse restul de bani unei femei. Astfel, Sexy-Braileanca nu si-a mai batut capul cu aceasta grava problema.

Pentru ca era suparata si vroia sa uite acest nefericit incident, Florina a plecat la shopping in mall, de unde si-a mai cumparat o bluza.

* Totul s-a petrecut aseara, in clubul “Rubin” din Braila *

Aflata la aniversarea unei prietene, Florina Mihaila s-a distrat in compania mai multor fete si baieti. Sexy-Braileanca avea la ea suma de 2.000 lei, pentru ca fusese la cumparaturi cu cateva ore inainte. La plecarea din club, aceasta a observat ca ii lipseste portofelul care se afla in geanta. A inceput sa se agite si sa tipe la toata lumea prezenta, insa fara nici un spor.

“La masa unde am stat eu, erau trei fete si un baiat. Baiatul s-a uitat insistent la mine toata seara, iar la un momentdat, a plecat si a venit dupa aproximativ o ora. Eu nu cred ca fetele m-au pradat ci barbatul, care mi s-a parut tot timpul suspect”, a declarat cu suparare Florina.

Starleta este foc si para si nu-i vine sa creada ce-a patit. Va trebui sa mearga la Politie pentru a da declaratii si a depunde plangere pentru furt.

“Nu-mi vine sa cred ca mi s-a furat portofelul! In viata mea nu am patit asa ceva, tocmai la Braila sa mi se intample, sper totusi sa-l recuperez”, ne-a mai spus starleta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-