Published On: vin, Apr 5th, 2013

Sergiu Diacomatu confirma intalnirile la varful PNL

Share This
Tags

* Fostul candidat la presedentia CJ, isi doreste din nou presedentia, tot pe “dreapta”, dar nu la PDL ci la PNL *

Surse politice bine informate sustin ca fostul candidat al PDL la alegerile locale din 2012, Sergiu Diacomatu, face demersuri pentru a prelua presedentia filialei brailene al PNL in vederea unei noi candidaturi la presedentia Consiliului Judetean Braila.

Intrebat daca s-a intalnit cu membrii marcanti ai PNL pentru a discuta despre intentia sa, Sergiu Diacomatu a declarat: “Oamenii se mai intalnesc. Cu Rares Manescu m-am intalnit, dar pe Mihai Voicu nu il cunosc. Despre posibila mea candidatura nu comentez. Atat am avut de spus”.

Reamintim cititorilor nostri ca Sergiu Diacomatu a mai incercat sa preia sefia PNL Braila, dar la acea data a fost refuzat deoarece actualii parlamentari PNL de Braila nu isi aveau sacii in caruta, evenimentele petrecandu-se inaintea alegerilor parlamentare din 2012. In contextul manevrelor liberalilor braileni de compromitere a actualilor sefi ai administratiei brailene si, in acelasi timp, de promovare desentata si nereala a propriilor alesi, este evident ca PNL Braila este la un pas de a ajunge sub conducerea lui Sergiu Diacomatu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-