Published On: mar, Apr 2nd, 2013

“Sa oferim cu dragoste“, proiect social filantropic in cadrul programului “Sa stii mai multe, sa fii mai bun“

Share This
Tags

* Astazi, la capela “Sf. 40 de Mucenici“ din Braila s-a desfasurat o activitate social-filantropica adresata copiilor si tinerilor cu dizabilitati din mai multe centre si asociatii *

Evenimentul “Sa oferim cu dragoste!“, face parte din calendarul activitatilor incluse in Proiectul educational interjudetean “Copil prietenos, om frumos“ pe care Gradinitele nr. 2 si nr. 7 din municipiul Braila, in parteneriat cu alte noua institutii de invatamant din Galati si Braila, l-au demarat in luna septembrie 2012.

In acest context, in cadrul saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“ cei 65 de copii ai celor doua gradinite, insotiti de parinti si de cadrele didactice, au participat la o slujba de multumire la capela”Sf. 40 de Mucenici“, aceasta fiind frecventata de persoanele hipoacuzice si cu dizabilitati din Braila.

La programul liiturgic au fost prezenti peste 45 de copii si tineri din cadrul Asociatiilor “Trebuie!“ si “Speranta“, acestia primind pachete cu articole de imbracaminte si incaltaminte, jucarii , alimente si obiecte igienico-sanitare de prima necesitate.

Activitatea social-filantropica a continuat prin oferirea de daruri si persoanelor cu dizabilitati in forma severa aflate la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-