Published On: Soare, Apr 28th, 2013

S-a incheiat campania “Europa Verde”

Share This
Tags

* Campania „Europa Verde”, organizata de Centrul de Informare Europe Direct Braila, a ajuns la final *

Concursul “Europe Verde” s-a incheiat cu prezentarile unui numar de 38 unitati de invatamant din mediul rural si 7 din mediul urban.

Pe 31 mai se incheie perioada destinata colectarii materialelor reciclabile, iar in luna iunie vor fi anuntati castigatorii.

“Multumim unitatilor de invatamant pentru caldura cu care ne-au primit, multumim elevilor si cadrelor didactice pentru timpul acordat, pentru implicarea activa pe parcursul prezentarii. Pentru noi, echipa Centrului de Informare Europe Direct Braila, timpul petrecut cu fiecare uitate de invatamant in parte a fost o experienta minunata. Voi ne-ati facut fiecare zi mai frumoasa, pentru ca am descoperit oameni deosebiti si lucruri minunate. Unitatile de invatamant detin adevarate comori: ansambluri artistice, obiecte de arta decorative realizate de elevi, obiecte cu valoare istorica unice si reprezentative zonelor respective, nenumarate diplome si premii de participare in tot felul de competitii, cadre didactice si elevi implicati in proiecte Comenius”, au precizat reprezentantii CIED Braila.

Campania „Europa Verde” organizata de Centrul de Informare Europe Direct Braila se desfasoara la nivel judetean si este sustinuta de parteneri locali importanti: Consiliul Judetean Braila, Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „ECO Dunarea” Braila, Societatea de salubritate „Recorwood Braila”, operatorul licentiat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice „Ecologic 3R ” Braila, Centrul de Tineret TINKLUB Braila si Asociatia Clubul de turism Proilavia Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-