Published On: joi, Apr 18th, 2013

S-a finalizat comisia de concurs pentru functia de director al Teatrului “Maria Filotti”

Share This
Tags

* Primarul Aurel Simionescu a anuntat astazi, intr-o conferinta ca s-a finalizat comisia de concurs pentru functia de director al Teatrului “Maria Filotti” Braila *

Saptamana trecuta, primarul Aurel Simionescu, a nominalizat aproape intreaga echipa a comisiei de concurs pentru ocuparea functiei de director. Comisia va fi alcatuita din nume celebre ale teatrului romanesc, directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti, George Mihaita, vicepresedintele UNITER, Aura Corbeanu si director executiv al Festivalului National de Teatru si prorectorul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC), Bucuresti, Nicolae Mandea.  Al patrulea loc este ocupat de consilierul local municipal, Simona Draghincescu.

Astazi, edilul a anuntat care este al cincilea membru care va intregi comisia: “Am finalizat comisia pentru concurs, sunt cei patru de care am vorbit, plus domnul Alexandru Darie care este manager la Teatrul Bulandra. Concursul se va organiza pe 10 iunie. Deocamdata teatrul zic eu ca se misca destul de bine din punct de vedere al activitatii, avem si piese noi si vechi, si parteneriate cu alte teatre invitate, care au venit si au prezentat spectacole. Incercam sa aducem la teatru si altfel de activitati, inclusiv ale liceelor noastre. Eu cred in continuare in acest teatru ca o institutie de cultura in care se intampla o serie intreaga de alte lucruri importante pentru oras”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-