Published On: joi, Apr 25th, 2013

S-a deschis “Festivalul Florilor de primavara” in Gradina Mare

Share This
Tags

* In perioada 25-28 aprilie, Primaria Municipiului Braila organizeaza cea de-a opta editie a “Festivalului Florilor de primavara” *

Incepand de astazi, 25 aprilie, pe o perioada de patru zile se desfasoara in Gradina Mare cea de-a opta editie a “Festivalului Florilor de primavara”. Toti brailenii interesati vor putea admira si cumpara diverse sortimente de flori. Zeci de florari  vor expune mai multe soiuri de flori in ghiveci, da si aranjamente florale.

In fiecare zi vor fi organizate o serie de evenimente. Vineri, incepand cu ora 10.00 pana la ora 16.00 va fi un Fundal Muzical, iar intre orele 16.00-18.00 se va desfasura un program artistic sustinut de solistii Casei de Cultura a Municipiului Braila.

Sambata, intre orele 10.00-12.00 va fi organizat un program artistic sustinut de formatiile de dans ale  Liceului de Arte Braila si muzica populara, solista Catalina Dragomir, profesor al Liceului de Arta “Haricleea Darclee”. Intre orele 12.00-14.00 solistii Casei de Cultura a Municipiului Braila vor sustine un program artistic, iar intre orele 16.00-18.00 va fi organizat un spectacol sustinut de elevii de la  Palatul Copiilor Braila. Vor interpreta formatiile Dance Star, Star Hids, Stelutele, Dinamic, Micky Mouse, Egreta, the Brams, Strumfii.

Duminica, incepand cu ora 12.00 va fi sustinut un concert al Muzicii Militare a Garnizoanei Braila. Intre orele 15.00-16.00 va fi organizat un spectacol de Muzica Populara si Muzica Usoara realizat de elevii Liceului de Arta “Hariclea Darclee”, iar incepand cu ora 17.00 brailenii se pot delecta cu un spectacol de muzica Populara sustinut de  Taraful Brailei.

“Asa cum s-a mai intamplat si in anii trecuti, cred ca este foarte bine ca acest festival este organizat mai tarziu, si anume in preajma zilei de 1 mai. Astfel sortimentele de flori vor fi mai variate, iar cei care le comercializeaza vor fi mai multi”, a declarat Aurel Simionescu, primarul municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-