Published On: mar, Apr 30th, 2013

Romania va avea sezonul viitor 9 echipe in Europa, la handbal

Share This
Tags
Consiliul de administratie al FRH a hotarat ieri, in cadrul sedintei care a avut loc la Bucuresti, la sediul FRH ca de sezonul viitor 9 echipe, 5 la feminin si 4 la masculin, sa joace in competitiile europene.
La feminin vor juca Oltchim si HCM Baia Mare, echipe care si-au consolidat deja primele doua locuri de pe podium, si vor merge in Liga Campionilor. Lupta pentru locul trei, si sansa de a juca in Europe, ramane inca deschisa, Jolidon, HC Dunarea si HC Zalau fiind singurele echipe, care teoretic se mai bat pentru locul 3. Ocupanta ultimei pozitii de pe podium dar si locul 4, vor juca in Cupa EHF. Ultimul loc disponibil pentru Europa ii va reveni echipei care va castiga Cupa Romaniei, finalista sau cea mai bine clasata in Cupa care nu este in locurile 1-4 din Liga Nationala, iar aceasta va juca in Cupa Cupelor.
La masculin HCM Constanta, echipa care si-a consolidat deja primul loc pe podium va merge in Liga Campionilor. Echipa de pe locul 2 si echipa de pe primul loc in Cupa Romaniei, finalista sau cea mai  bine clasata in semifinalele Cupei vor evolua in Cupa EHF. Si in Challenge Cup va evolua o echipa, aceasta fiind una dintre cele 4 care va ocupa una din pozitiile 1-4 din Liga Nationata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-