Published On: joi, Apr 11th, 2013

ROBERT CAZANCIUC, posibil noul ministru al Justitiei

Share This
Tags

* Robert Cazanciuc, actualul secretar general al MAE, este luat in calcul pentru a prelua functia de ministru al Justitiei, detinuta in prezent, interimar, de premierul Victor Ponta *

Potrivit unor surse oficiale, Cazanciuc ar putea fi nominalizat de premier pentru acest post. Premierul Victor Ponta participa, astazi, in calitate de ministru interimar al Justitiei, la sedinta de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Robert Cazanciuc este in prezent secretar general al MAE.

Cazanciuc a fost, din 1995 pana in 1998 procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria SAI, iar din 1998 s-a transferat la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, unde a lucrat timp de doi ani ca procuror in cadrul Biroului pentru relatia cu mass-media. Din 2000 pana in 2001 a fost purtator de cuvant al aceluiasi Parchet, elaborand in aceasta perioada primul ghid de relatii cu presa al Ministerului Public din România.

In perioada 2001-2004 Robert Cazanciuc a fost director general si apoi subsecretar de stat in cadrul Corpului de Control al primului ministru. Ca subsecretar de stat a coordonat echipa de elaborare a Acordului de cooperare administrativa cu OLAF.

In 2004 a fost numit secretar de stat la Departamentul Implementare Programe si Ajustare Structurala, iar in 2005 a fost director general adjunct la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Apoi, pana in 2008, a fost procuror sef al Biroului pentru relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-