Published On: vin, Apr 19th, 2013

Reuters l-a omorat, din greseala, pe miliardarul George Soros

Share This
Tags

Renumita agentie de presa Reuters a publicat, din greseala, pe site-ul ei necrologul lui George Soros, miliardarul american de origine maghiara.

Articolul era extrem de dur si facea referire la ipocrizia lui Soros, vorbind despre crizele financiare pe care acesta le-a declansat, pariind pe diverse monede.

Reuters il numeste pe miliardar “pradator”, “o enigma invelita in intelect, contradictii si bani”, amintind, insa, si de importantele donatii pe care acestea le-a facut prin intermediul organizatiilor filantropice pe care le controleaza.

Necrologul vorbeste si de implicarea lui Soros in campaniile electorale din Statele Unite si de rolul pe care l-a jucat in oprirea realegerii lui Bush la Casa Alba, donand 23,5 milioane de dolari.

Reuters a retras articolul si a postat pe pe contul de Twitter urmatoarea clarificare: “Reuters a publicat din greseala, in avans, necrologul finantistului si filantropului George Soros. Un purtator de cuvant al domnului Soros a spus ca omul de afaceri, care locuieste la New York, traieste si este sanatos. Reuters regreta eroarea comisa”.

Potrivit revistei Forbes, averea lui George Soros era estimata in martie 2012 la peste 20 de miliarde de dolari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-