Published On: lun, Apr 15th, 2013

Puterea terapeutica a perlelor

Share This
Tags

* Specialistii in pietre pretioase, semipretioase si geme sustin ca perlele au efecte benefice asupra corpului uman, dar si asupra psihicului *

De cativa ani, terapiile neconventionale, care armonizeaza fortele energetice ale corpului nostru, devin din ce în ce mai cautate. Aceste terapii se inspira din medicina asiatica, pentru care orice forma din natura, fie ea piatra pretioasa, semipretioasa sau cristal, are o forta vie.

Fiecare piatra si fiecare cristal vibreaza si lumina pe care o degaja are un efect benefic asupra sanatatii si a frumusetii. Aceste pietre, purtate zilnic sau în momentele dificile, te ajuta sa-ti armonizezi psihicul si fizicul.

Perlele au diverse  proprietati care ajuta la buna functionare a corpului si a psihicului. Au rolul de protectie si adjuvant in cazul cancerelor, regleaza sistemul digestiv, imbunatatesc functiile pancreasului, confera ferilitate, creste durata de viata, creste nivelul energetic al organismului, pofta de viata, intareste capacitatea sexuala, mareste spiritul de initiativa, protejeaza impotriva incendiilor, atrage iubirea si aduce fericirea in cuplu.

Simbol al feminitatii, al autenticitatii si al frumusetii, aceste pietre pretioase te ajuta sa fii mai calda, mai calma si mai iubitoare cu cei din jur. Ele aduc la lumina energiile pozitive, te relaxeaza si te fac sa treci peste starile de depresie si peste suferintele din dragoste.

Daca esti timida si nu stii sa-ti exprimi sentimentele, poarta un colier sau cercei de perle. Ele te vor ajuta sa-ti deschizi nivelul emotional si sa comunici cu cei pe care ii iubesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-