Published On: mar, Apr 30th, 2013

Probe de control obligatorii, pentru handbalisti, incepand cu sezonul viitor

Share This
Tags
Consiliul de administratie al FRH a hotarat ieri in sedinta care a avut loc la Bucuresti, ca incepand de sezonul viitor sa se tina probe de control la nivelul echipelor din Liga Nationala si Juniori, atat la masculin cat si la feminin.

Aceste probe constau in: 30m sprint – cate doua incercari,notandu-se cea mai buna (de preferat startul de la linia de 4 m si sosirea la 6m opus, 30m alergare in dribling, slalom printre jaloane – primul jalon la 6m de linia de start, celelalte 6 la 3m unul de altul, sosirea fiind obligatoriu cu mingea sub control (cate doua incercari,notandu-se cea mai buna).Proba numai pentru jucatorii de camp, 10x30m alergare continua (gen “naveta”) – cu obligativitatea atingerii cu piciorul a marcajelor (start/sosire), saritura de pe doua picioare, cu aterizare pe doua picioare cate doua incercari,notandu-se cea mai buna), aruncarea mingii de handbal la distanta, cu elan de 3 pasi (cate doua incercari,notandu-se cea mai buna). deplasarea in triunghi – obligatorie atingerea(diametru de 30 cm.) din colturi (cate doua incercari,notandu-se cea mai buna).
Numai pentru portari – “Plicul” – deplasare in poarta, de la bara stanga sus, dreapta sus, stanga jos, dreapta jos – traseul se repeta de 3 ori. La colturile de sus se vor atinge ambele bare (vinclul portii), iar jos se va atinge ultimul segment colorat de jos al barei (cate doua incercari,notandu-se cea mai buna).
Tabelele cu rezultate (avizate presedintele clubului) vor fi transmise la FR Handbal pana la data de 15 august 2013.

Comentarii

comentariu

About the Author

-