Published On: lun, Apr 22nd, 2013

Prima sectie a Bibliotecii se redeschide pentru public

Share This
Tags

* Miercuri, 24 aprilie , se redeschide prima sectie transferata in noul sediu al Bibliotecii din Piata Poligon nr. 4 *

Pana la definitivarea transferului de carte de la sediul din Calea Calarasilor la cel din Piata Poligon, programul Mediatecii va ramane cel anterior, si anume de luni, de la ora 11.00 la 19.00 iar de marti pana vineri, intre orele 9.00-17.00, urmand ca in urmatoarea etapa sa se prelungeasca activitatea cu publicul pana la ora 19.00 zilnic.

Brailenii pot viziona la sectia Mediatecii, mii de DVD-uri cu filme (documentare, artistice, desene animate), muzica clasica si moderna, inclusiv inregistrari din concerte, precum si CD-uri.

“Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” se afla intr-un amplu proces de mutare a tuturor activitatilor catre cel mai nou sediu de biblioteca din tara. In acest sens, vor fi inchise pe rand sectiile de relatii cu publicul. Sectia de Copii este inchisa incepand cu data de luni, 22 aprilie si urmeaza Sala de Lectura si Sectia de Imprumut pentru Adulti. Dar pentru ca nu dorim sa oprim accesul la lectura si la informare a publicului brailean, vom avea permanent deschisa cel putin o sectie de unde sa poata fi imprumutate cartile necesare. Filialele Bibliotecii din cartierele Brailita, Chercea si Radu Negru nu vor fi afectate de operatiunile de mutare si pot reprezenta o alternativa de informare. Dorim sa ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente celor afectati, dar dorim sa oferim utilizatorilor Bibliotecii servicii de maxima calitate, rapide si eficiente”, a declarat dr. Eduard Claudiu Braileanu, sef serviciu relatii publice din cadrul Bibliotecii Judetene “Panait Istrati”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-