Published On: joi, Apr 11th, 2013

Politistii braileni, pe urmele hotilor

Share This
Tags

Ieri, 10 aprilie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Romanu au continuat sa efectueze cercetari in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si au identificat un barbat in varsta de 33 de ani, din satul Oancea, comuna Romanu, caruia i s-a probat ca a comis un furt calificat.

In fapt, in noaptea de 25 spre 26 martie 2013, in jurul orelor 22:00, acesta a patruns, prin escaladarea gardului, in curtea unei localnice si, de pe terasa din fata casei, a sustras doua boxe audio, in valoare de 300 de lei.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal.

Ieri, in urma investigatiilor efectuate in teren de politistii de la Postul de Politie Comunal Traian, au fost identificati autorii comiterii a patru infractiuni inregistrate cu autori necunoscuti.

Acestia sunt doi tineri in varsta de 35 de ani si 21 de ani, ambii din localitatea Silistraru, carora li s-a probat ca, in perioada februarie-martie 2013, au sustras mai multe bunuri din imobilele si curtile a patru localnici.

Politistii au gasit si ridicat de la domiciliul primului autor mai multe bunuri provenite din cele patru furturi.

Impotriva celor doi a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat si sunt continuate cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Prejudiciul cauzat partilor vatamate a fost estimat la valoarea totala de 3.400 de lei, fiind recuperat in proportie de 50 %.

In aceeasi zi, la orele 13:00, un barbat in varsta 74 de ani, din satul Latinu, comuna Maxineni, s-a prezentat la sediul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila si a sesizat ca, in perioada 4-10 aprilie 2013, fiica in varsta de 49 ani si ginerele ei de 52 de ani, ambii din acelasi sat, i-au sustras un card bancar si codul PIN, si au scos, fara consimtamântul ei, in mai multe rânduri, suma totala de 9.000 de lei.

Politistii au demarat cercetarile si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt intre rude.

Comentarii

comentariu

About the Author

-