Published On: mar, Apr 9th, 2013

Politicienii continua jocul cu elefantii. Lucian Ivan are mana sub trompa

Share This
Tags

Vicepresedintele Organizatiei Municipale FC Braila si fost candidat la alegerile parlamentare din 2012, Lucian Ivan a petrecut o vacanta de vis timp de doua saptamani, in Africa de Sud.

Director la Axa Motor Concesionar-Peugeot, Ivan a beneficiat in 2006 de o excursie din partea grupului Peugeot, pentru depasirea vanzarilor, ocupand locul II pe tara, dupa Timisoara.

“A fost o vacanta frumoasa in care am mers alaturi de un coleg de serviciu, ne-am distrat”, ne-a declarat telefonic, politicianul.

Imaginea in care Ivan apare cu mana in gura unui elefant, a fost postata pe pagina acestuia de Facebook, ca fiind reprezentativa la starea lui actuala: “Iau o pauza de Facebook, de TV si orice inseamna stiri politice pentru a putea sa-mi continui postul in liniste. Noua poza de profil arata starea mea actuala: mi-ar placea sa am puterea de a le baga inapoi pe gat tuturor elefantilor din politica romaneasca declaratiile de dupa 9 dec 2012. Minciunile, aroganta si nestiinta in a guverna tara pentru cetateni a celor din USL, orgoliile si fatarnicia celor ce se declara de dreapta! Imi doresc ca Invierea Domnului sa le lumineze mintea intetosata si sa le inclazeasca sufletele reci,poate vor descoperi scopul real al postului si semnificatia rastignirii si a Invierii!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-