Published On: mar, Apr 9th, 2013

Infobraila s-a tinut de cuvant: Adio curse ilegale pe faleza!

Share This
Tags

* Politia nu a dat doi bani pe aceasta situatie, dar la initiativa ziarului nostru,  Administratia Portului a rezolvat problema drifturilor ilegale *

Paparazzi Infobraila au imortalizat noile canalizari montate de Administratia Portului, care cu siguranta vor ingreuna ilegalele drifturi care aveau loc seara de seara. Acestea sunt menite sa infrunte inundatiile anuntate in zilele urmatoare, dar numarul lor mare opreste si cursele.

La cursele nocturne din zona de faleza,  se adunau zeci de tineri cu motoarele bolizilor turate la maxim. Acestia au  distrus si scuarul platit din banii publici, dar Politia nu a catadicsit sa ia vreo masura. Soferii masinilor care oferau un show de senzatii, crestea interesul celor adunati ca la circ. Printre masinile autohtone prezente in port,  “piesele de rezistenta” cu peste 200 de cai putere: BMW, Audi, Volkswagen faceau senzatie. Multe dintre aceste masini sunt niste rable, insa au “suferit” modificari facute de proprietari, tocmai pentru a produce zgomote asurzitoare si a atrage atentia tuturor celor din jur.

Acum, “asii volanului” sunt pusi cu botul pe labe, ca nu mai au unde sa faca drifturi, dar ameninta ca un grad mai inalt de dificultate pentru executarea manevrelor. Noul fenomen se va numi “Glastra Drift King”, asa cum l-au denumit unii amatori de curse ilegale. Vor incerca, dar ii vom prinde din nou si “teatrul de razboi” va fi iarasi in alta parte! Pentru ca Politia continua sa doarma!

Comentarii

comentariu

About the Author

-