Published On: vin, Apr 12th, 2013

Politia Locala este cu ochii pe cetateni

Share This
Tags

* In urma actiunilor desfasurate de Politia Locala, in perioada 2-9 aprilie, agentii au constatat si au aplicat un numar de 264 sanctiuni contraventionale in valoare de 54.000 lei *

Pe linia monitorizarii video a municipiului, in perioada analizata politistii locali care isi desfasoara activitatea in cadrul Dispeceratului Monitorizare au surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi 2 accidente rutiere. A fost anuntat imediat Serviciul Politia Rutiera din cadrul Politiei Municipiului Braila pentru luarea masurilor ce se impun.

Alte amenzi au fost date pentru neintretinerea curateniei si igienei in locuinte, in anexele gospodaresti, in curti si gradini, pe alte terenuri pe care le detin, sau in spatiile publice, impiedicând prin aceasta convietuirea in conditii civilizate a vecinilor.

Doua persoane au fost sanctionate pentru insusirea de arbori doborâti de fenomene naturale sau de arbori care au fost taiati sau scosi din radacini de pe domeniul public, fara aprobarea serviciilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Braila.

Tot in aceasta perioada, politia a sanctionat un numar mare de braileni pentru incalcarea prevederilor cu privire la parcarea autovehiculelor pe spatiul verde apartinând domeniului public, pentru consumul semintelor pe strazi sau in alte locuri publice si pentru nerespectarea activitatilor pe linie de circulatie rutiera, sic dele privind transportul public de persoane.

Comentarii

comentariu

About the Author

-