Published On: vin, Apr 19th, 2013

Politia este cu ochii pe infractori

Share This
Tags

* Cautau cersetori si au depistat hoti de fier vechi *

In ziua de 17.04.2013, Politia Locala Braila a desfasurat actiuni pe linia depistarii persoanelor care, desi sunt apte de munca, apeleaza la mila publicului si vagabondeaza pe strazi. In acest sens in jurul orelor 15.10 in timpul patrularii pe strada Cazasului, in dreptul imobilului cu numarul 47, unde functioneaza un punct de lucru ce apartine S.C. TRICOAMELIA SRL de tip remat fier vechi, au fost depistate doua persoane de sex masculin ce intentionau sa predea la acest punct de lucru doua foi din tabla, aproximativ 30 kg.

Persoanele se numesc N.Dinu cu domiciliu in Comuna Tudor Vladimirescu judet Braila si V.Vasile din Braila. Acestia au declarat faptul ca cele doua foi de tabla pe care intentionau sa le valorifice au fost sustrase de pe conducta de termoficare apartinand CET SA, situata pe strada Rindunicii in zona blocurilor din cartier Obor.

In acest sens cele doua persoane au fost predate Politiei Municipiului Braila in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Actiunile vor continua si in perioada urmatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-