Published On: mar, Apr 23rd, 2013

PDL depune motiune impotriva Guvernului

Share This
Tags

PDL depune o motiune simpla impotriva Guvernului cu privire la managementul privat al institutiilor de stat, intrucat implementarea acestui proiect a esuat.

“Partidul Democrat Liberal constata cu ingrijorare faptul ca implementarea proiectului referitor la managementul privat al institutiilor de stat, agreat de Fondul Monetar International si de partenerii internationali, a esuat. Acest esec al Guvernului Ponta de a avea manageri autentici la institutiile de stat ne determina sa procedam la depunerea unei motiuni simple in Parlament pe acest subiect”, a declarat vicepresedintele PDL Alexandru Nazare la finalul sedintei Biroului Permanent National al PDL.

Vicepresedintele PDL atrage atentia asupra incalcarilor legislative practicate de Guvernul Ponta in ceea ce priveste implementarea managementul privat la institutiile de stat. „Guvernul Ponta a calcat in picioare Ordonanta 109, Ordonanta care statua modul in care se pune in practica managementul privat si putem constata ca nu am avut nici independenta acestor manageri privati, cum nu am avut nici o procedura de selectie transparenta. De fapt, managerii acceptati de partid, acceptati de USL sunt cei care se bucura de stabilitate, iar cei care nu sunt obedienti fata de USL sunt cei care sunt dati afara. Unii au demisionat deja, unii sunt pe cale sa demisioneze. In orice caz, probabil ca viziunea USL in implementarea managementului privat este una in care toate talentele, geniul, din acest punct de vedere, e concentrat undeva in Kiseleff sau Aviatorilor”, a declarat deputatul PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-