Published On: mar, Apr 9th, 2013

Pavaloiu se distreaza mai mult decat ii permite declaratia de avere

Share This
Tags

Presedintele Organizatiei de Tineret a PP-DD, Cosmin Catalin Pavaloiu a petrecut o vacanta de vis in Franta la inceputul lunii martie, alaturi de iubita lui Catalina.

In perioada campaniei cand PP-DD cerea “capul la ciocoi”, nu s-au gandit ca unul dintre ei este si consilierul local Pavaloiu. Cu un salariu de 1000 RON, trecut in declaratia de avere, tanarul si-a permis un sejur de doua persoane in Amsterdam, Olanda si apoi Aquariaz, Franta.

Consilierul are trecut in declaratia de avere un teren de aproximativ 400 metrii patrati cumparat in 2010, dar si un autoturism marca Skoda achizitionat in 2004.

La doar 27 de ani, Cosmin Pavalaoiu a reusit sa obtina un loc de consilier local pe listele PPDD. Cu toate ca nu s-a facut remarcat in sedintele CLM, acesta prefera sa atraga atentia prin vacantele extravagante in care isi plimba prietena.

Cosmin si Catalina s-au pozat in mai multe ipostaze, atat in piscina cat si pe partie. Consilierul ne-a marturisit ca in vacanta de vara intentioneaza sa faca un pelerinaj in Tibet.

Surse apropiate cuplului ne-au marturisit ca acesta ar detine si un mic magazin in apropierea Scolii nr 3. Cu toate ca acest lucru nu este precizat in declaratia de avere, ne intrebam de unde isi permite tanarul astfel de vacante dintr-un salariu mediu pe economie.

Cand nu petrece prin cluburi, Pavaloiu se duce la sala, aspectul fizic fiind clar unul din prioritatile consilierului, tinand cont de faptul ca inaltimea nu il ajuta prea mult.

Comentarii

comentariu

About the Author

-