Published On: vin, Apr 26th, 2013

Parinti, in terenul de handbal. Antrenorii, arbitri si jucatorii se revolta

Share This
Tags

* In urmatoarele zile Infobraila va prezinta, in exclusivitate, un material video revoltator, filmat la un meci de juniori 4, in care parintele unui jucator, in timpul partidei, urla si adreseaza injurii arbitrilor.

Unul dintre cele mai iubite sporturi de echipa din Romania dupa fotbal, ramane handbalul. Sportul cu mingea mica ne-a adus de multe ori zambetul pe buze, fie ca vorbim de echipele nationale fie ca au fost cluburile romanesti.

Tot mai multi parinti isi indreapta copii catre un sport, si prin minihandbalul, sau handbalul juvenil, de la o zi la alta apar tot mai multi tineri talentati, dornici de performanta. Handbalul, ca orice sport de echipa, reprezinta pentru multi, familia de dincolo de usa casei. Prieteniile, relatiile dar si viitorul, se fac acolo, pe teren, unde ar trebui sa uiti de familie, si sa te axezi pe ceea ce ai in acel moment, mingea si sansa de a ajunge mare.

In urma cu mai bine de o saptamana un articol publicat de sporttim.ro arata o alta fata a handbalului, de asta data juvenil.

Cu toate ca am ramas in urma la multe capitole, multi incearca, atat cat le sta in putere, sa schimbe putin lucrurile. De ani de zile, Cerasela Mihaela Cojocariu, incearca sa schimbe ceva, si sa ajute copii sa vada in handbal, nu numai o competitie, ci si o familie. De curand, s-a realizat un manifest pe site-ul de socializare Facebook, prin care li se explica parintilor care este rolul lor la un meci de handbal. O simpla fotografie, distribuita de Cerasela, a starnit interesul multor oameni din tara. Antrenori, jucatoare, arbitrii si alti cunoscatori ai handbalului au fost de acord cu intiativa propusa si si-au exprimat punctul de vedere.

Infobraila va prezenta in urmatoarele zile parerile antrenorilor din tara, a jucatorilor, a arbitrilor, dar si a parintilor care vin la sala pentru a-si sustine copii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-