Published On: Soare, Apr 7th, 2013

Panouri educative pentru depozitarea deseurilor

Share This
Tags

In urma cu o saptamana, elevii de la Liceul Teoretic “Panait Cerna” au lasat o campanie pe pagina de socializare “Facebook”. Este vorba de una dintre marile probleme cu care se confrunta orasul nostru: depozitarea deseurilor la voia intamplarii.

Dupa cum se stie, in baza legislatiei in vigoare, autoritatile locale au in responsabilitate informarea, comunicarea, constientizarea tinerilor si a populatiei active cu privire la depozitarea sau aruncarea deseurilor in mod iresponsabil pe domeniul public.

Astfel, conducerea Serviciului de Utilitate Publica pentru Administrare si Gospoodarire Locala (SUPAGL) Braila a constatat, prin intermediul operatorului de salubritate din zona, ca in preajma acestei unitati de invatamant se depoziteaza, alandala, in mod frecvent, deseuri pe domeniul public.

In acest sens, avand in vedere mentinerea curateniei, SUPAGL Braila va monta, in cel mai scurt timp, panouri al caror mesaj sa-i constientizeze pe cei care arunca gunoiul in mod iresponsabil in apropierea liceului.

Conducerea Liceul Teoretic “Panait Cerna” asteapta, din partea elevilor, idei pentru realizarea celui mai receptiv mesaj, pentru eradicarea fenomenului de azvarlire a gunoaielor, peste tot.

Comentarii

comentariu

About the Author

-