Published On: mar, Apr 9th, 2013

Opt braileni au fost perchezitionati de politistii pentru detinere ilegala de arme si munitie

Share This
Tags

Astazi, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila au efectuat sapte perchezitii domiciliare in judetul Braila, in urma carora au ridicat opt arme neletale, detinute fara drept. Opt persoane au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri si luarea masurilor legale.

Fortele de ordine de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Politia orasului Faurei, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat, in baza autorizatiilor eliberate de Judecatoria Faurei, sapte perchezitii domiciliare in orasul Faurei si comunele Visani, Surdila Gaiseanca si Surdila Greci, pentru depistarea detinatorilor ilegali de arme si munitie.

“In urma actiunii, au fost depistate opt persoane, cu varste cuprinse intre 27 si 75 de ani, detinatori fara drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizarii. Au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, opt arme neletale, pentru continuarea cercetarilor. Cei 8 braileni depistati au fost condusi la sediul Politiei orasului Faurei, pentru cercetari. Pe numele acestora au fost intocmite dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, conform prevederilor art.134 din Legea nr. 295/2004”, se arata intr-un comunicat emis de Inspectoratul de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-