Published On: mie, Apr 24th, 2013

Noua sectie de balneofizioterapie a Spitalului Judetean de Urgenta a costat un milion de euro

Share This
Tags

Spitalul Judetean de Urgenta va avea o sectie de balneofizioterapie in valoare de un milion de euro, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

“Lucram din plin la sectia de balneofizioterapie, care va deveni sectie clinica. Vom interveni foarte curand la acoperis si la partea exterioara, facem parcare, intrare pentru studenti. Numai aparatura pentru balneofizioterapie, pe langa ce avem in ambulatoriu, va fi in jur de 300 de mii de euro, la care se adauga cheltuielile de amenajare. Asa cum trebuie sa facem sectia, la nivel de zona universitara, ne ducem cu totul la un milion de euro”, a declarat presedintele CJ.

Sectia de balneofizioterapie se adreseaza pacientilor cu afectiuni reumatismale cronice, inflamatorii sau post traumatice, neurologice, cardiocirculatorii sau de medicina interna.

Dotarile de ultima generatie vor permite tratamente complexe cu utilizarea curentilor de joasa, medie sau inalta frecventa, terapie cu laser, crioterapie, masaj si kinetoterapie. Un echipament ultramodern este magnetodiafluxul, care permite o terapie foarte eficienta in consolidarea osoasa, grabind astfel vindecarea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-