Published On: Soare, Apr 7th, 2013

Moldoveanca sanctionata cu 400 lei pentru sedere ilegala in Braila

Share This
Tags

Politistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Braila, au organizat, vineri, 4 aprilie, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor, in municipiul Braila.

Cu aceasta ocazie a fost depistata cu sedere ilegala o cetateana din Republica Moldova, careia i-a expirat dreptul de sedere temporara, in scop de reintregire a familiei, si nu a efectuat demersurile necesare pentru prelungirea acestuia.

“Avand in vedere cele constatate, aceasta a fost sanctionata contraventional, cu amenda in valoare de 400 de lei. A fost pusa in legalitate de lucratorii Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila, prin solicitarea intocmirii unei cereri pentru prelungirea dreptului de sedere, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania. Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni, privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini sa acorde atentie reglementarilor legale in ceea ce priveste dreptul de sedere pe teritoriul Romaniei”, dupa cum a precizat inspectorul principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-