Published On: joi, Apr 4th, 2013

Minora violata de doi barbati

Share This
Tags

* O adolescenta de 16 ani, din Unirea, judetul Braila a fost violata si amenintata de fostul iubit si de prietenul acestuia *

Marti, la orele 22:00, H.T. in varsta de 16 ani, din comuna Unirea, domiciliata in municipiu, a reclamat la Politie faptul ca, in timp ce se afla in locuinta fostului prieten, M.R. de 23 de ani, din Braila, a fost victima unui viol.

Aceasta a declarat ca M.R., prin folosirea violentei, a intretinut cu ea raporturi sexuale, dupa care a parasit camera, luandu-i hainele. Dupa aproximativ 5 minunte, in camera a intrat un alt tanar, pe care il cunostea dupa prenume, care a amenintat-o cu acte de violenta si a intretinut cu ea raporturi sexuale, impotriva vointei ei.

Ulterior, au fotografiat-o si au amenintat-o ca vor posta fotografiile pe internet daca ii va reclama, dupa care au condus-o cu autoturismul la domiciliul ei.

Cercetarile au fost demarate imediat de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale care au stabilit ca al doilea autor este Z.R. de 24 de ani, din Braila, domiciliat fara forme legale in satul Albina, comuna Tichilesti, judetul Braila.

In urma examinarii medico-legale a partii vatamate, s-a constatat ca aceasta prezinta pe bratul si antebratul stang 3 echimoze, care au putut fi produse prin comprimare cu degetele, la data de 02.04.2013, care nu necesita pentru vindecare zile de ingrijiri medicale.

Dupa efectuarea cercetarii la fata locului, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol.

Fata de cei doi autori s-a inceput urmarirea penala si s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 ore, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J.Braila.

Astazi cei doi violatori au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-