Published On: vin, Apr 5th, 2013

FOTO EXCLUSIV: Meirosu, singurul primar PDL din Romania care a primit o masina de lux de la USL. Meirosu: Mi-au sclipit ochii-n cap cand am vazut BMW-ul

Share This
Tags

Infobraila va prezinta in exclusivitate imagini cu autoturismul primit de primarul PDL din Surdila Greci, Ionel Meirosu, de la Guvernul Ponta.

Zeci de autoturisme de lux, confiscate de Fisc, au intrat in proprietatea statului, ajungand in ministere, consilii judetene sau primarii. Marci ca Audi, BMW, Mercedes, dar si Bentley au ajuns in curtea Guvernului Romaniei.

In anul 2012, statul a confiscat 200 de masini, care au ajuns pe masa executivului, iar Secretariatul General a decis cate dintre acestea se scot la licitatie si cate se pastreaza. Prin relatii politice, primarii au aflat de parcul auto al Guvernului Ponta si au intrat in posesia bijuteriilor pe patru roti.

Comisia interministeriala pentru repartizarea bunurilor confiscate de Fisc este condusa de Andrei Rizoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, sustinut de PSD. Si in mandatul lui Emil Boc repartizarile au fost facute pe criterii strict politice, Clujul fiind in topul destinatiilor autoturismelor confiscate.

Meirosu: “USL-ul ma iubeste”

In judetul Braila s-au repartizat doar doua autoturisme, din cele 55 repartizate in sedinta de la Guvern din 22 noiembrie 2012. Primarul PDL al comunei Surdila Greci, Ionel Meirosu, este singurul edil democrat-liberal din Romania caruia USL-ul i-a “daruit” un bolid. Meirosu are acum in curtea primariei un BMW 320, cu un grad de uzura de 40%. Primarul ne-a explicat cum a reusit sa primeasca masina, aflata in stare de functionare, tinand cont ca este singurul PDL-ist caruia guvernul USL i-a facut un astfel de cadou, dupa ce a depus o cerere la data de 1 octombrie 2012.

“Mi-au sclipit ochii in cap cand am vazut BMW-ul. USL-ul ma iubeste, chiar daca sunt PDL-ist.Dar mi-am cam luat-o, masina are niste probleme. Nu stiu exact ce fel de probleme.L-am adus de la Suceava, l-am tinut doua ore in fata Primariei si apoi in garaj. O sa il repar, depinde de costuri.Din pacate, m-am bucurat degeaba si apoi m-am desumflat. Nu stiu ce zic satenii ca eu nu uam pus masina la expozitie. Erau numai masini de lux, ce era sa fac, m-am ales cu un BMW”, a declarat in exclusivitate pentru Infobraila primarul Meirosu.

Nici primarul PNL din Salcia Tudor, Florin Moroiu, nu a fost ocolit de generozitatea guvernului, acesta intrand in posesia unui Chevrolet Aveo din 2007, cu un grad de uzura de 25%.

“Am facut o cerere la Prefectura si am luat masina de la Vama Siret. Noi nu aveam autoturism la Primarie, era destul de greu. Ne este de folos masina, e la Primarie”, ne-a declarat Moroiu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-