Published On: mar, Apr 23rd, 2013

Marian Fusea in conducerea Tineretului Democrat-Liberal

Share This
Tags

Sambata, 20 aprilie, in cadrul Conventiei Nationale a Tineretului Democrat Liberal, peste 700 de delegati au ales Biroul Permanent National al Organizatiei de Tineret PDL.

Sorin Moldovan, fostul subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Tineret si Sport si fost candidat la alegerile parlamentare din 2012, a fost ales cu 485 de voturi pentru si 153 de voturi impotriva in functia de presedinte al OT PDL.

Printre membrii conducerii Organizatiei de Tineret se numara si Marian Fusea, consilier local si presedinte al Organizatiei de Tineret PDL Braila, ales in functia de secretar-general adjunct.

Ceilalti membri ai conducerii OT PDL sunt: Adrian Corbu, prim-vicepresedinte; Hazem Kansou-secretar general; Sebastian Popescu-secretar general-adjunct; Robert Sighiartau, Cezar Bulacu, Cornel Macarie, Gabriel Alecsandru, Ovidiu Moldovan, Andra Oproiu, Tanase Stamule, Glad Varga, Adrian Cozma, Stefan Radulescu, Ionel Rebegea, Mihaela Roman, Cezar Grama, Laurentiu Bobeica, Nicolae Bitea, Bogdan Man si Raul Chiriac-vicepresedinti si Adrian Turmac-presedinte al Comisiei Nationale de Regulament, Etica si Litigii.

“A fost un examen important pentru mine, personal cat si pentru organizatia braileana. Am fost 6 candidati pe doua locuri si am reusit sa castig. M-am batut cu oameni din Cluj sau Bucuresti. Aceasta victorie este, de fapt, confirmarea faptului ca, la centru, organizatia PDL Braila este din ce in ce mai bine vazuta si din ce in ce mai importanta. Incep sa ni se confirme valorile de care dispunem. Sunt mandru de victorie”, a declarat Fusea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-