Published On: joi, Apr 18th, 2013

Luni vor demara lucrarile pe tronsonul Scolilor-Bariera

Share This
Tags

* Primarul Brailei, Aurel Simionescu a anuntat astazi ca de luni vor incepe lucrarile din cadrul proiectului Bulevardului Dorobanti, pe tronsonul Scolilor-Bariera *

Primarul Aurel Simionescu  asigura brailenii ca lucrarile la Bulevardul Dorobanti sunt la zi. Acesta sustine ca  municipalitatea nu are nicio datorie in ceea ce priveste acest proiect.

“De luni o sa incepem lucrul din Bariera spre Scolilor, am discutat si toti sunt pregatiti sa reia activitatea”, a declarat Simionescu.

Despre proiectele pe infrastructura, edilul sustine trebuie gasita o solutie astfel incat sa fie micsorat timpul de la momentul in care este realizat un proiect si pana la aplicarea lui: “Noi suntem pregatiti sa terminam, ceea ce avem de facut, dar trebuie sa gasim calea cea mai ieftina ca sa rezolvam aceasta problema si care sa afecteze cel mai putin bugetul local”, a precizat Aurel Simionescu.

Proiectul Bulevardul Dorobanti a fost realizat in anul 2006, iar in toti acesti ani au existat unele modificari din cauza traficului si a inundatiilor din ultima perioada. Proiectul Bulevardului este foarte important pentru Braila, atat din punct de vedere al traficului cat si al canalului colector.

Comentarii

comentariu

About the Author

-